Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Baraka Obamas fenotipoloģiskā analīze

Autors egleskoks @ 9 novembris, 2008

Mišela un Baraks Obamas

Mišela un Baraks Obamas

Paskatīsimies, kas par putnu ir šis Baraks, paspēlēsimies ar fenotipoloģisko raksturojumu, pēc sejas pazīmēm.

Tātad, cilvēks nav agresīvs, stresā neuzbruks, taču pie vajadzības aizstāvēsies.

Laba spēja darboties un sasniegt savus mērķus, tādēļ maz nerealizētu vēlēšanos un maz motivācijas, lai kaut ko darītu vispār; dzenājams. Stresa izturīgs, viegli izkustināms, darbīgs, viegli uztver pārmaiņas situācijā un tai labi pielāgojas, jūt apkārtējo cilvēku noskaņojumu un situācijas attīstību, labi saprot savu stāvokli hierarhijā un orientējas struktūrās, kas un kam pakļaujas. Laba ilgtermiņa atmiņa. Mierīgā situācijā viegli pierunājams.

Emocionāli silts, lādzīgs un apburošs, samērā godīgs, taču nav naivs. Nav revolucionārs. Temperamentīgs, spēj ātri mainīt savu emocionālo stāvokli, tāpat rīkoties operatīvi un pieņemt principiālus lēmumus, sīkumos nerakājoties. Iespējams, neuzmanīgs; nenoved lietas līdz galam, tādēļ var var iekulties nepatīkamās situācijās.

Ļoti svarīgs savs tēls citu acīs un autoritāte. Ar spēcīgu nervu sistēmu, taču jūtīgs, tāpēc saasināti uztver kritiku, savas autoritātes un sava tēla apdraudējumu, un nedarīs neko, kas varētu pie tā novest. Līdz ar to ļoti laba izkārtne, “valsts seja”, nepieņems nekādus nepiedienīgus piedāvājumus. Ja arī kādu “apmet”, tad apzināti un situācijas spiests, un pašam tas nepatīk.

Laba ilgtermiņa atmiņa. Piemīt loģiskā domāšana un ir attīstītas labas prāta spējas. Ar īpašu drosmi neizceļas. Nosliece uz smalkumu un stilīgumu. Provokators, nemierīgs darbs ir viņa īstā vieta. Ļoti principiāls. Nav atriebīgs, ar viņu viegli vienoties, spēj piedot. Stresa situācijā galvu nezaudēs un varoni netēlos, rīkosies ātri, loģiski un principiāli.

Nauda viņa dzīvē nav galvenais motivators, taču nav arī pilnīgi mazsvarīga. Nepārstrādājas, spēj pielāgoties situācijai, saprast, kur ko var dabūt un kur nē; mērena fantāziju tipa seksualitāte, artistiskums.

Slēdziens: Cilvēks enerģisks un godkārīgs, tādēļ cenšas citus pārliecināt, apburt un dabūt savā pusē vai vienoties; līdz ar ko prezidenta amatam pārāk vājš, tādēļ visticamāk, dekoratīva izkārtne ASV tēla uzlabošanai pasaules acīs, Obamu kontrolē ne tik daudz ar finansu līdzekļiem uzpērkot, kā ar pašu prezidenta amata godu un autoritāti, kā arī ar noslēgtajām norunām; vienlaikus pietiekami spējīgs darboties un izturēt ar amatu saistīto stresu un atbildību.

Ģimenē galvenā ir sieva, kura nereti viņu piespiež rīkoties savās interesēs un “biksta darbībai”, izmantojot autoritātes apdraudējuma iespēju un goda jūtas, vai arī tiešu un brutālu spiedienu, jo viņai ir raksturīga ietiepība un vēlme panākt savu jebkurā gadījumā, kā arī tieksme pēc varas un naudas un spēja to visu sasniegt. Domājams, viņai būs liela loma Baraka ietekmēšanā un iespējams, konflikti ar Obamas aizkulišu “saimniekiem”.

Nekādu būtisku izmaiņu ASV politikā nebūs, jo ne jau Baraks Obama vadīs šovu; viņš būs tikai ekrāna seja. Taču melnais zirdziņš ir viņa sieva, kas var ietekmēt notikumus neparedzamā virzienā.

—————–

Piezīme 2011. gada 7. februārī. Obama tiešām ir tikai ekrāna seja, veiksmīgs PR gājiens (“Melnais prezidents”), kurš ir vajadzīgs tikai tam, lai viss notiktu kā ierasts.

Līdzīgi ieraksti

5 komentāru ierakstam uz “Baraka Obamas fenotipoloģiskā analīze”

  1. Meya teica:

    Hei,
    Ja tas ir tavs īstais foto, tu esi ļoti līdzīgs jaunajam amerikāņu prezidentam! Galvenā atšķirība ir ādas krāsā, bet tas nav būtiski. Pārējais ir ļoti sejā līdzīgs, ja skatās viņa inaugurācijas runas un attēlus ar smaidiņu :)
    Darvinists noteikti teiktu: “Abi no viena mērkaķa – tikai viens no baltā, otrs no melnā.” :D Tā kā nav dzirdēts par baltajiem mērkaķiem, tad uz jautājumu – kurš ir krāsots un kurš balināts – atbilde ir zināma iepriekš :D

  2. Meya teica:

    Turklāt par to sievas ietekmi nepārspīlēsim – vecis ir un paliek vecis, neatkarīgi no mentalitātes. Turklāt, pats nonāc pretrunās – aizkulišu saimnieki – tad jau sieva ir tā galvenā saimniece un saimnieki spiedīs uz sievu, nevis pa taisno uz pašu, vai arī uz abiem.

  3. egleskoks teica:

    Nekādu pretrunu patiesībā nav: gan sieva speidīs, gan tie pārējie. Un savā starpā cīnīsies par ietekmi uz Baraku. Protams, Baraks centīsies spēlēt savas spēlītes, ja izdosies.
    Foto ir mans īstais, tas nu gan. Vispār, oriģinālā cilvēks ir bijis melns, nācis aptuveni no Centrāl-Austrumu Āfrikas. Tāpēc, stingri ņemot, baltie cilvēki un aziāti ir novirze no normas. Ja precīzāk, tad balta ādas krāsa ir pielāgojums saules trūkumam ziemā. Lai saņemtu pietiekošu saules gaismas daudzumu D vitamīna sintēzei, baltajam cilvēkam ir vajadzīgas 20 minūtes pa pliko saulē, melnajam – vismaz 40 minūtes. Neskatoties uz to, arī baltie cilvēki ziemā cieš no nepietiekama D vitamīna daudzuma.

  4. kristaps teica:

    Obama dzimis mēness dienā kuras simbols -krokodils,tā ka var lielaku uzmanību pieverst sejas žokļa daļai,un vēl man patika kā inaugurācijas dienā viņa kundze pamāja ar zaļas krāsas ādas
    pirkstaiņos tērptu roku!!!

  5. 3aureole teica:

    1abdomen…

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija