Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Dzimstības kontrole, Džons Holdrens un Baraks Obama

Autors egleskoks @ 29 augusts, 2009

Kāds tam visam sakars?

Baraks Obama ir pasaules spēcīgākās un ietekmīgākās valsts prezidents, vismaz formāls valsts vadītājs.

Džons Holdrens ir zinātnieks, kurš iestājas par masveida iedzīvotāju vakcināciju. 1977. gadā kopā ar diviem citiem autoriem publicējis grāmatu “ECOSCIENCE” par pārapdzīvotības problēmas risinājumiem, iesakot piespiedu abortus, piespiedu sterilizāciju, izplatot medikamentus ar pārtiku un ūdeni,  un to bērnu piespiedu adopciju citās ģimenēs, kas dzimuši vientuļajām mātēm. Lai to visu īstenotu, jāievieš globālā pasaules policija. Nekad nav teicis, ka atsakās no saviem uzskatiem šajā jautājumā.

Un Džons Holdrens pašlaik ir Obamas padomnieks zinātnes jautājumos, tā saucamais Science Tzar. Cilvēks, kurā prezidents ieklausīsies.

Džons Holdrens pašlaik ļoti atbalsta masveida vakcināciju pret cūku gripu. ASV plānots pieņemt likumu, kas soda ar lieliem naudas sodiem jebkuru, kurš atsakās no vakcinācijas (sīkāk šeit). Neviļus rodas jautājums, kas īsti ir tajās vakcīnās? Pat PSRS laikos nebija problēmu izvairīties no potēšanās. Acīmredzot, kāds grib lemt, kam dzīvot un dzemdēt bērnus, un kam nē. Un darīt to tā, lai nevar saprast, kas ir īstais neauglības cēlonis.

Publikācija angļu valodā par Džonu Holdrenu ar visiem citātiem un grāmatas lappusēm šajā linkā.

Jā, es piekrītu, ka pārapdzīvotība ir problēma, taču jāsaprot, kāpēc tā ir problēma. Tāpēc, ka attīstītās valstis mērķtiecīgi grauj jaunattīstības valstu ekonomiku, lai izmantotu situāciju savā labā; sekas – izglītības sistēmas atpalicība, sabiedrības sabrukums, resursu neorganizēta izmantošana ar sekojošu izšķērdību un dzīvošanu īstermiņā. Un arī pašas attīstītās valstis, lai arī cilvēku tajās ir mazāk, darbojas finansu sistēmas apstākļos, kura piespiež ekonomiku augt par katru cenu, līdza ar to veicina resursu noplicināšanu un vides degradāciju.

Iedzīvotāju skaits pats pat sevi nav noteicošs. Svarīgi ir, ko šie iedzīvotāji dara, kā iekļaujas vidē, un par to rūpējas. Piemēram, pašlaik Latvijā dzīvo ap 2 miljoni cilvēku. Taču, ja visiem patiktu dedzināt mežus un zāli, arī ar 1000 cilvēkiem būtu stipri par daudz :)

Līdzīgi ieraksti

4 komentāru ierakstam uz “Dzimstības kontrole, Džons Holdrens un Baraks Obama”

  1. Varjags teica:

    Sveiki!
    Nacistu(un netikai viņu vien arī citu socialistu un kapitālistu valsts to veica,veic un veiks kamēr bio-nano-ģenētika neattīstīsties tālāk) eugenika jaunā veidolā ;)
    Ar vilt “itkā” darot labu var panakt vairāk neka ar brutāl spēk! vismaz mans tā domā.

  2. Jazeps teica:

    krāšņi tas viss izklausās. tīri tāda kā mājlopu apsaimniekošana. interesanti, kā mums, tas ir tiem % cilvēku, kas taisās atteikties no piespiedu vakcinācijas – vai būs iespēja izdzīvot, vai nē? un ‘jāapdomā, varbūt ir vērts saīsināt savu mūžu, šāda krāšņa mērķa labad – ti nostāties pret visādām šīm globālām piespiedu lietām…

  3. egleskoks teica:

    Gan jau ka būs. Nesen izlasīju, ka šitiem “hierarhiem” ir grūtas dienas – arvien grūtāk padodas cilvēku kontrole, esot vieglāk nogalināt miljonu nekā tos kontrolēt, visi esot, saproties, palikuši politiski aktīvi :) ) Tākā cerība ir. Sīkāk var palasīt http://lib.store.yahoo.net/lib/realityzone/UFNbrzezinskicontrolkill.html

  4. iglali teica:

    Pasaule šobrīd atīstās joprojām panspermiski ietekmēta, tātad, ka visu nosaka marsieši,t.i., pēc , t.s., Eizenhauera doktrīnas, balstoties uz panamerikānisma, ražo visa veida potes (vakcīnas).

    P.s.

    Panamerikānisms 2.Pasaules karš noveda pie Ebreju genocīda, bet šobrīd iet 3.Pasaules karš un noriss Krievu genocīds,tik Krievijā par to klusē, -gaidot marsiešus, kas visu nokārtos.

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija