Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Manabalss.lv pēkšņi rauc degunu par izstāšanos no ES

Autors egleskoks @ 22 novembris, 2012

Jau iepriekš rakstīju par neskaidrībām Manabalss.lv darbībā (Manabalss.lv balsošana par izstāšanos no ES, Pirmie 100 paraksti par izstāšanos no ES savākti), kad atsevišķas iniciatīvas dažādu iemeslu dēļ iestrēgst. Sākumā tā bija kāda cilvēka iniciatīva par izstāšanos no ES, kura savāca pirmās simts balsis, un tad tika ignorēta. Mani jautājumi par šo iniciatīvu, ko sūtīju manabalss.lv, tika ignorēti. Vēlēdamies situāciju pārbaudīt pats, 13. martā izveidoju pats savējo iniciatīvu par izstāšanos no ES. 17. oktobrī atkal tika savāktas 100 balsis, un kopš tā laika notika visai lēna saziņa ar manabalss.lv par dažādiem sīkiem iniciatīvas uzlabojumiem (visu saraksti var skatīt rakstā Pirmie 100 paraksti par izstāšanos no ES savākti).

Kā no sarakstes redzams, manabalss.lv Kristofa Blausa personā pēkšņi izdomā, ka šai gadījumā manabalss.lv vairs nav piemērots tautas viedokļa apkopošanas līdzeklis. Motivācija – lai cilvēkiem neliktu vilties, ja šī nobalsošana beigsies ne ar ko. Interesanti, vai tad arī citas iniciatīvas nevar beigties bez rezultāta? Vai tad cilvēkiem tad arī nebūs vilšanās? Kāpēc pēkšņi šāda selektivitāte?

Pagaidām, nesteigsimies ar secinājumiem un dosim laiku Kristofam Blausam loģiski sakarīgai atbildei.

2012.gada 23.novembrī iniciatīvai tika dota “zaļā gaisma”. Kristofs Blaus nepievīla. Parakstīties iniciatīvai var šeit: http://manabalss.lv/i/326. Izplatiet šo iespēju savos kanālos.

Līdzīgi ieraksti

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija