Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Neatkarīgā policistu arodbiedrība pret Zivtiņu

Autors egleskoks @ 3 februāris, 2009

Interesanti, interesanti: Neatkarīgā policistu arodbiedrība apgalvo, ka traktortehnika Rīgas centrā iebraukt drīkst,  saskaņā ar likuma burtu. Un Zivtiņš ļoti ciena likuma burtu, vismaz publiski.

Ierindas policija tomēr ir ar mums, tautu, ja arī CP priekšniecība varbūt nav :) Un arī policijā strauji pieaug bažas par kārtības iznīcināšanu valstī un pašas valsts graušanu, kā rezultātā ir tapis NPA aicinājums uzlabot situāciju savas kompetences ietvaros.

Līdzīgi ieraksti

  • Nav līdzīgu ierakstu

2 komentāru ierakstam uz “Neatkarīgā policistu arodbiedrība pret Zivtiņu”

  1. nparodb teica:

    Ja, Edmunds Zivtiņš ne tikai, maigi sakot, maldināja tautu, bet arī negodīgi uzvedas. Izrādās, ka viņš izmanto valsts uzticēto dienesta automašīnu personīgām vajadzībā, par to ne santīma nemaksājot. Edmunds Zivtiņš 4.02.2009. LTV-1 100.pants teica, ka izmanto dienesta auto braukšanai uz mājām. Kas tad Edmundam atļāva tā rīkoties? Izrādās ne viens. Bet ko tad Valts policijas vadība ar Aldi Lieljuksi vadībā? Kāpēc pieļauj šajā krīzes pārņemtajā policijā izmantot valsts mantu un neprasot par to ne atbildību, ne naudu? Tāpēc, ka Lieljuksis pats izmanto dārgo auto savām personīgām vajadzībām. Un tas notiek visā policijā. Vai nav pienācis laiks Aldim Lieljuksim uzņemties atbildību un pamest savu amatu sakarā ar valsts līdzekļu izšķērdēšanu? Ko domā citi?

  2. egleskoks teica:

    Ja godīgi, daži litri benzīna ir sīkums, ja vien šie cilvēki pietiekoši labi dara savu darbu. Ja sāk halturēt, tad jau jāskatās. Domāju, tas būtu taisnīgi.

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija