Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Wikileaks publikāciju adrese

Autors egleskoks @ 31 augusts, 2011

Pēdējā laikā atkal daudz tiek runāts par to, ko atkal publicējis Jūlians Asandžs savā wikileaks vietnē. Tomēr nekur nevar atrast adresi pašām publikācijām. Tās ir šeit, cablegatesearch.net, interesenti var palasīties angliski. Šad un tad vietne nav pieejama, tāpēc  reizēm jānogaida.

Pretēji dažādos masu informācijas avotos izplatītajam iespaidam, ka tur ir kaut kas baigi skandalozs, varu apgalvot pretējo: visā visumā diezgan garlaicīgi ziņojumi. Galvenokārt aprakstītas pasaules valstu valdību reakcijas uz visādiem ASV valdības lieliem un maziem projektiņiem, sākot no geju tiesībām un beidzot ar kariem. Neredzu, kāpēc šiem ziņojumiem jābūt par baigo noslēpumu.

Izskatās, ka ASV diplomāti paši no sirds tic savas valsts propagandai, tāpat kā savulaik PSRS iedzīvotāji. Par to liecina negaidīti emocionālie vērtējumi notikumiem, kuros dažādos veidos aizskartas ASV intereses :)

Līdzīgi ieraksti

  • Nav līdzīgu ierakstu

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija