Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Argumenti pret vakcīnām

Autors egleskoks @ 11 oktobris, 2009

Diezgan interesants rakstiņš par vakcīnu kaitīgumu vai nelietderīgumu atrodams šeit. Īsumā: vakcīnas nestrādā un nekad nav strādājušas, jo vakcīnu izmantošanas laikā saslimstība ar dažādām infekcijas slimībām samazinājās arī tad, ja pret šīm slimībām vakcīnu nebija. Tādējādi, vakcīnas ir tikpat barbarisks un primitīvs ārstēšanas paņemiens kā asins nolaišana vai elektrošoka terapija. Jau 1898. gadā Alfred Russel Wallace publicēja statistisku pētījumu par vakcīnām un to efektivitāti. Šo darbu var apskatīt un izlasīt šeit (pagarš teksts angļu valodā ar visiem grafikiem).

Jā, es zinu, ka visi uzskata, ka vakcīnu lietderība ir aksioma, tomēr es sev atstāju to greznību šaubīties arī par vispārpieņemtām patiesībām, ja pretargumenti ir loģiski :)

Līdzīgi ieraksti

3 komentāru ierakstam uz “Argumenti pret vakcīnām”

  1. Anna teica:

    vakcīnas ir bizness. ļoti liels un mafiozs bizness. Bet mēs esam tikai gaļa. Kad imūnsistēma ir iznīcināta, tad var atkal plūkt naudu no medikamentiem utt.

    Starp citu – Latvijā vecākiem gandrīz nav iespējams atteikties no bērnu vakcinācijas, jo pastāv “standarti” un šos nepotētos un sabiedrību apdraudošos bērnus neņem bērnudārzos. ;)

  2. egleskoks teica:

    Vēl var palasīt par D vitamīnu, vakcīnām un saules gaismu:
    http://www.naturalnews.com/027231_Vitamin_D_immune_system_vaccines.html

  3. 2economically teica:

    1calculations…

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija