Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Interesantas dokumentālās filmas

Autors egleskoks @ 25 novembris, 2008

Uzskrēju virsū websaitam http://www.freedocumentaries.org/

Laba vieta, kur paskatīties dokumentālas filmas par nopietnām un aktuālām tēmām, pie tam par baltu velti. Īpaši varu ieteikt Loose Change Final Cut par debesskrāpju spridzināšanu ASV, un Money as Debt, par naudas būtību mūsdienās.

Līdzīgi ieraksti

2 komentāru ierakstam uz “Interesantas dokumentālās filmas”

  1. Priedeskoks teica:

    Atceroties zeitgeista mūviju seriālu ir ārkārtīgi būtiski katru reizi skatoties kādu filmu internetā, turklāt bezmaksas, vai vismaz bezmaksas skatīšanos (kas ir praktiski tas pats) apzināties – ko nozīmē dokumentāls, vai tas, ko skatās ir dokumentāls, cik procentu dokumentāls, vai fakti ir fakti, kas ir autors, kādai interešu grupai viņš pieder, kāda ir viņa pasaules uztvere, kādas vērtības ir viņa paša dzīvē pirmajā vietā, vai viņš ir godīgs savā dzīvē, kādi ir viņa citi veikumi.
    Īpaši ir jāuzmanās skatoties filmas par tēmu, kurā neesam speciālisti.

  2. egleskoks teica:

    Jā, piemēram, ja mēs skatamies Hariju Poteru un nepaturam prātā, ka tomēr neesam speciālisti maģijā, tad varam nonākt pie dezinformācijas uzsūkšanas. Ja šitā pieetlietām, tad man vispār būtu jāskatās tikai filmas par dabu un programmēšanu :)

    Domāt vajag pašam, īsāk sakot. Kritiski domāt.

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija