Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Vislabākais spraudnis WordPress spama apkarošanai

Autors egleskoks @ 19 septembris, 2011

Kā jau noprotat, šis ir stāsts par noderīgu spraudni cīņai ar WordPress spamu. Neteiksim, ka spams mani būtu baigi nomocījis, taču cauri filtriem mēdza ienākt pa 3-4 komentāru spamiem dienā, ar viļņveida uzplūdiem pa vairākiem desmitiem dienā, kurus tad attiecīgi vajadzēja dzēst. Ielogošanās, komentāru lapas atvēršana, klikšķināšana pa pogām… tas tomēr paņem savas 10 minūtes dienā. Apnicīgi.

Izmēģināju visādus pretspama pluginus, taču kaut kas vienmēr gāja cauri par spīti IP filtriem un nevēlamo vārdu sarakstiem. Visādas kapčas un citi triki apgrūtina lietotājus, tāpēc arī nav pats ideālākais variants.

Nu jau kādu mēnesi, sev par brīnumu, nav neviena komentāru spama, kopš uzinstalēju Spam Free WordPress. Esmu patīkami pārsteigts. Tieši tāpēc varu ieteikt šo spraudni arī citiem: Spam Free WordPress, autors Todd Lahman. Rekomendēju no sirds, tik tiešām.

Vēl šajā blogā:

Līdzīgi ieraksti

  • Nav līdzīgu ierakstu

Viens komentārs ierakstam uz “Vislabākais spraudnis WordPress spama apkarošanai”

  1. 1obituary teica:

    2bachelor…

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija