Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Psihiatrija – nāves industrija

Autors egleskoks @ 29 oktobris, 2009

Tas nav nekāds mans izdomājums uzmanības pievēršanai, bet reāla muzeja nosaukums, kura apmeklējumam biļete nav jāpērk. Muzejs atrodas Losandželosā, Kalifornijā, ir pieejama muzeja mājaslapa.

Pamatdoma ir sekojoša: psihiatrija ir nozare, kas nodarbojas ar represijām pret citādi domājošajiem vai nedomājošajiem. Ir daudz “ārstēšanas” metožu, kuras ir pilnīgi neefektīvas un kuru lietderību nav iespējams pierādīt, taču tiek plaši pielietotas kā ļoti labas un noderīgas. Piemēram,katru gadu “ārstējot” ar elektrošoku, mirst līdz 10 tūkstošiem pacientu, no kuriem trīs ceturtdaļas ir sievietes. 460 volti caur smadzenēm nav nekāda joka lieta.

Psihiatrija vienmēr ir bijusi cieši saistīta ar esošo varu. Pirms dažiem simtiem gadu tā bija dažādu velnu izdzīšanas problēma, PSRS laikos “ārstēja” politiskos disidentus, mūsdienās ir diagnoze “Oppositional Defiant disorder”, ko definē kā bērna pārmērīgi nepaklausīgu, naidīgu uzvedību pret autoritātēm. Kā lasītājam pašam noprotams, robeža starp bērnu un pieaugušo, tāpat kā starp normālu un pārmērīgu nepaklausību ir visai nosacīta. Principā, arī pieaugušajam var uzstādīt šādu diagnozi, ja tas nepiekrīt kādai vispārpieņemtai patiesībai.

Psihiatrijas pacientam tiek atņemtas pat jebkuram cietumniekam piemītošās tiesības būt par liecinieku savām darbībām, kas pēc būtības nozīmē, ka pacients nokļūst runājoša dzīvnieka statusā. Savukārt šāds stāvoklis ir milzīgs kārdinājums ļaunprātīgi to izmantot, pievelkot dažādus cilvēkus ar apšaubāmām morāles normām, kuri cenšas kļūt par psihiatrisko iestāžu darbiniekiem.

Vara pēc definīcijas ir “spēja piespiest cilvēkus rīkoties vajadzīgajā veidā ar JEBKURIEM līdzekļiem”. Šādā skatījumā psihiatrija ir viens no ērtākajiem varas ieročiem, jo sevišķi, ja vairākums cilvēku atzīst tās lietderību un uzticas psihiatriem kā reliģiskām autoritātēm. Zinātne ir mūsdienu reliģija…

Līdzīgi ieraksti

2 komentāru ierakstam uz “Psihiatrija – nāves industrija”

  1. Laimdota teica:

    Laudis patiesam izmantojat sos pakalpojumus un nesodiet sevi,ka esat “vargi”, jo ta nav patiesiba un mes varam kaut ko darit tas lietas laba! Un ir jasanemas un jaapmekle,ja ir sada problema!
    Tas,kada ir bezmaksas psihiatrija ir pilnigi cits jautajums. Mediki ir “tik aiznemti”, ka kaa mana gadijuma noklausijas 10 minutes un izrakstija uz atro zales,kuras del es nonacu slimnica no zalu nepanesibas.
    Ja ejiet uz privat praksi,tad viniem ir visa diena jus uzmanigi klausities, bet ne tikai klausities,bet pat IEKLAUSITIES!
    Psihiatrijas sistema Latvija ir pilnigi nesakartota un tik pat korumpeta ka valdiba.
    Nenokariet degunus,gan jau kads psihiatrs jus patiesam uzkalusa un uzstada pareizu diagnozi. Labas atsauksmes varam jums dot par Dakteri Amolinu, kas strada Veldres ambulatora. Bet Daktere un vaditaja saja pasa nodala ir tik ‘loti aiznemta’ka par naudu uzrakstis jums jebkadas zales. Vinas assistente Daktere Ieva Matisone ir tik nepieredzejusi, tikko iznakusi no skolas un to vien spej ka teikt “ja” vai “ne”.
    Nobeiguma velos jums sacit, ka patiesam izmantojat so bezmaksas apmeklejumu un, ejiet kaut pie 101 psihiatra,kamer sajutat tiesham atbalstu! Neapstajaties tikai ar vienu konsultaciju, kamer neatrodat “isto”.

  2. 3love-making teica:

    1extraction…

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija