Egleskoka emuārs

Aiz mākoņiem spīd Saule. Vienmēr.

Ķīnieši uzkrāj varu (Cu)

Autors egleskoks @ 19 aprīlis, 2009

Saskaņā ar šo rakstu, Ķīna pastiprināti uzkrāj vara rezerves, baidoties no ASV dolāra devalvācijas inflācijas rezultātā. Vara pirkšana zelta vietā ir ļoti sakarīgs risinājums: pērkot zeltu par 1,95 triljoniem dolāru, tā vērtība neganti pieaugs, taču vara pasaulē ir daudz vairāk, izmantojams rūpniecībā un visā, kas saistīts ar elektrību; tas nerūsē, to var viegli uzglabāt un kabatā daudz neaizstiepsi. Iztukšojot pasaules vara atradnes, tā vērtība tikai pieaugs.

Labs risinājums. Varbūt arī mums jāiepērk vara stieņi?

Līdzīgi ieraksti

  • Nav līdzīgu ierakstu

3 komentāru ierakstam uz “Ķīnieši uzkrāj varu (Cu)”

  1. Mārtiņš H. teica:

    Cik esmu lasījis, ķīnieši pēdējos mēnešos iepērk gandrīz visu, ko vien var iepirkt – naftu, kaucuku, dažnedažādus metālus utt.

  2. egleskoks teica:

    Pareizi dara, jo ASV dolārs noies pa burbuli tuvākajā laikā, lai dzēstu ASV ārējo parādu.

  3. iglali teica:

    Dievturisks priekšlikums: iepirksim MEDU (“meģ” krieviski -varš), kurā ir veselības,spirgtuma un dzīvīguma daudz dažādu vara (Cu: CUPRUM – latīniski ) organiskās ķīmijas savienojumu, piemēram, DOMĀŠANAS FERMENTU (albumīnu) formā; tas labi derētu.

    P.s.

    Senos laikos ķīnieši esot masveidā šāvuši zvirbuļus, taču vēlāk izrādījās, ka esot vairāk kaitīgas bijušas vārnas un ka nošauti neīstie putni,jā, -tāpat ir ar to vara izpirkšanu.

Atstāt atbildi

* Nokopējiet paroli:

* Un ierakstiet to šajā laukā:

XHTML: Drīkst izmantot šādus tagus: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 
 
GoStats.com — Free hit counters
 
Hostings, virtuālo serveru noma, domēnu reģistrācija